Bakan Müezzinoğlu Esenyurt`ta Market Açtı

Şok Market'in 4 bin 130'ncu mağazası Esenyurt Battalgazi Mahallesi`nde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu'`nun katılımıyla açıldı.

YURTTAN 13.02.2017 18:47:44 0
Bakan Müezzinoğlu Esenyurt`ta Market Açtı

Açılış törenine; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezinoğlu, Esenyurt Belediyesi Başkanvekili Gürbüz Süleymanoğlu, Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye meclis üyeleri, Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, Başkan Yardımcısı Ali Ülker, Pladis Türkiye Başkanı Mete Buyurgan, Şok Market yönetim kurulu üyeleri ve Şok market CEO’su Uğur Demirel katılım sağladı.

 

“İş arıyorum diyen kim varsa gelsin bizi bulsun”

Açılışta bir konuşma yapan Bakan Dr. Müezzinoğlu; 2017’yi 2016’nında sıkıntılarını telafi edecek şekilde başarı ile götüreceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanı’mızın destekleriyle çalışma hayatında yeni bir milli seferberlik başlattık. İş arayan, çalışmak isteyen kim varsa 1 yıl süresince devlete ait ister sigorta primi, ister sağlık sigortası birimi, ister işsizlik fonu, ister diğer çalışma vergileri vatandaşımız adına, çalışmak isteyen adına biz üstleniyoruz ve çalıştıracak olan işverene de diyoruz ki alın terinin karşılığını siz nakit olarak verin diğer yükten biz sizi kurtaralım. İş arıyorum diyen kim varsa gelsin bizi bulsun. Biz de Murat Bey’e göndeririz, Ali Bey’e göndeririz” dedi.

Açılış töreninin ardından Bakan Müezzinoğlu Esenyurtlular ile sohbet ederek, vatandaşları dinledi.