Bahattin Demir, Gazetecilerle Buluştu

Samyeli Özel Eğitim Kurumları ve Engelsiz Siniz Vakfı Kurucu Başkanı Bahattin Demir, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle ilçede görev yapan 3. Bölge yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi.

BEYLİKDÜZÜ 12.01.2018 19:50:01 0
Bahattin Demir, Gazetecilerle Buluştu

Aruna Restaurant'ta Bahattin Demir'in ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe bölgede görev yapan 20'ye yakın yerel basın mensubu katıldı.

 

Gazeteciler günü ile ilgili kısa bir açıklama yapan Demir; “Yapmış olduğunuz meslek dünyanın en zor ve sabır gerektiren işlerinden biri. Bir ülkenin kaderini bir akşamda başka yöne çevirebilecek, bir yazıyla bir hayata müthiş dokunuşlar yapabilecek, ikinci güç olarak dünyada kabul edilebilen kutsal bir meslek. Bu yola gönül veren tüm değerli gazetecilerimizin gününü kutlarım."dedi.

 

Demir: " Engelleri aşmak için basının desteği çok önemli!"

 

“Basın bizim için her daim önemli” diyen Başkan Demir, “Gazeteciler olarak sizler 7 gün 24 saat boyunca gönüllülük esasına göre çalışan insanlarsınız. Tıpkı bizim gibi... Biz de engelliler için aynı hassasiyetle çalışıyoruz. İstiyoruz ki hiç bir çocuk "engelli" diye halk tarafından dışlanmasın ya da mahalle baskısı nedeniyle hayata küçük yaşında veda etmesin. Bu yüzden sizlere büyük bir görev düşüyor. Hepimiz birlik olabilirsek ve en azından bölgemizde bir farkındalık sağlayabilirsek bizlere ne mutlu. Onların sıkıntılarını ve isteklerini sizin de kaleme almanız eminiz ki karşılık bulacaktır. İnanın işte o zaman bizim için çok değerli olan engelli bireylerin hayatı bir nebze olsun daha güzelleşecektir."şeklinde konuştu.   

 

Sohbet havasında gerçekleşen etkinlik yemeğin ardından son buldu.