Bacıoğlu "Benim Kadrajım" İle Ekranlarda

Bölgenin başarılı ve sempatik gazetecilerinden Anahabar Gazetesi İmtiyaz Sahibi Nebiha Bacıoğlu, çok sevdiği fotoğraf Sanatını ekranlara taşıdı.

BÜYÜKÇEKMECE 1.03.2018 14:46:38 0
Bacıoğlu

Bacıoğlu haftada bir saat Kanal 34 ekranlarında "Benim Kadrajım" adlı programla fotoğraf sanatçılarını misafir ediyor.

 

Fotoğrafta aldığı başarılar ile adından söz ettiren bölgemizin gazetecilerinden Anahaber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Nebiha Bacıoğlu, fotoğraf sanatını, fotoğraf sanatçılarıyla ele aldığı bir televizyon programına başladı.

 

Fotoğrafla yakından ilgilenen ve çektiği fotoğraflarla ulusal ve uluslararası başarılara imza atan Bacıoğlu, çok sevdiği fotoğrafa farklı bir boyut kazandırdı. Sanata özellikle de fotoğraf sanatına destek vermeyi hiç bir zaman eksik etmeyen Bacıoğlu, Kanal34 ekranlarında televizyonculuğa da adım attı.

 

Haftada bir saat canlı yayında fotoğrafı, fotoğraf sanatını, fotoğrafta isim yapmış başarılı isimlerle ‘Benim Kadrajım” adlı sohbet edildiği programda, çeşitli fotoğraf kareleri de ekranlara bol bol yansıyor.

 

İlk programında Büyükçekmece Belediyesi Sanat Danışmanı Prof. Dr. Güler Ertan’ı ağırlayan Bacıoğlu, Ertan ile fotoğrafın geçmişine yolculuk da yaptı. Eski ve yeni fotoğrafı karşılaştıran Ertan, programda bol bol da fotoğrafa yeni başlayanlar için bilgiler verdi.

 

İzleyicilerin büyük beğenisini kazanan "Benim Kadrajım" programının ikinci bölümünde ise "Kedi" kitabıyla fotoğrafçılar dünyasında büyük yankı uyandıran başarılı bir ismi ağırladı. Fotoğrafta başarıları ile konuşulan Sami uçan, ilk kitabı hakkında bilgi verdi ve fotoğraf çekimleri hakkında konuştu.

 

Meslek hayatında hep televizyonculuk yapmak istediğini belirten Bacıoğlu, fotoğrafçılık konusundaki bilgi ve tecrübelerini bu televizyon programı ile gerçekleştirdiğini ifade etti. Sanatın her zaman yanında ve destekçisi olduğunun da altını çizen Bacıoğlu, “Güzel ve kaliteli işleri her zaman izleyicilerimle paylaşmak istiyorum. Ayrıca sanat benim için çok önemli, özellikle de fotoğraf sanatı. Hem fotoğraf çekmeye hem de fotoğrafı başarılı ve yetenekli isimlilerle aktarmaya çalışıyorum. Bu da beni çok mutlu ediyor. Umarım izleyiciler yaptığım programı bir ders olarak görürler” diye konuştu.