Azmi Ekinci`ye MHP Esenyurt`tan Tam Destek

AK Parti Esenyurt Belediye Başkan adayı Azmi Ekinci, MHP Esenyurt teşkilatını ziyaret etti.

POLİTİKA 21.01.2019 15:45:00 0
Azmi Ekinci`ye MHP Esenyurt`tan Tam Destek

AK Parti Esenyurt Belediye Başkan adayı Azmi Ekinci, MHP Esenyurt teşkilatını ziyaret etti. MHP Esenyurt İlçe Başkanı Halil Kaval, “Bizim başkan adayımız Azmi Ekinci. Desteklediğimiz değil, bizim adayımız” dedi.

 

31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde Esenyurt’ta Cumhur İttifakı’nın iki partisi AK Parti ve MHP arasındaki işbirliği ivme kazanarak devam ediyor. AK Parti Esenyurt Belediye Başkan adayı Azmi Ekinci, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Yasir Çelik ile birlikte Esenyurt MHP ilçe teşkilatını ziyaret etti. Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyarette MHP Esenyurt İlçe Başkanı Halil Kaval, teşkilat üyelerine Azmi Ekinci’yi tanıttı. Ekinci ve Kaval, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin devletin ve milletin bekası hedefli çizdiği ittifak doğrultusunda yaklaşan yerel seçimle birlikte işbirliklerinin daha da pekişeceğini belirttiler.

 

Adayımız Azmi Ekinci

MHP Esenyurt İlçe Başkanı Halil Kaval, ziyaretten duyduğu memnuniyeti diye getirirken, “Kurulan Cumhur ittifakı ilçemizde her geçen gün daha da derinleşiyor. Bu çerçevede önümüzdeki yerel seçimlerde bizim adayımız Azmi Ekinci’dir. Azmi Bey desteklediğimiz değil, bizim adayımızdır, ortak adayımızdır. Bu seçim çalışmaları sürecinde tüm gücümüzle Azmi Bey için çalışacağız” dedi.

 

Çözüm yollarında birlikte çalışacağız

AK Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Azmi Ekinci de Kaval ve teşkilat üyelerine desteklerinden dolayı teşekkür ederken, “Sayın Cumhurbaşkanımız ve sayın Bahçeli ülke menfaatlerini her şeyin üstünde tutarak oluşturdukları bu ittifak doğrultusunda ilçemizde birlikte ne yapılması gerekiyorsa yapacağız. Bu çerçevede seçim kazanılmasıyla birlikte Esenyurt için yapacağımız projeler ve sorunların çözümünde ortak hareket edeceğiz” diye konuştu.