Aytemiz`den Büro Memur-Sen Üyelerine Büyük Avantaj

Türkiye?nin en hızlı büyüyen akaryakıt markası Aytemiz, Aytemiz Kart kullanımını yaygınlaştırmaya devam ediyor.

22.06.2017 01:38:08 0
Aytemiz`den Büro Memur-Sen Üyelerine Büyük Avantaj

Büro hizmet kolunun en büyük ve yetkili sendikası Büro Memur-Sen İstanbul Şubeleri işbirliği anlaşmalarını hızla büyütüyor.

 

Özel Esenyurt Reyap ve Bağcılar Medicine Hastanesi ile yaptığı işbirliği anlaşmasından sonra Türkiye’nin en hızlı büyüyen akaryakıt markası Aytemiz işbirliği protokolü imzaladı.

Büro Memur-Sen İstanbul 8 No’lu Şube Başkanı Hasan Çağlar’ın girişimleri sonucu Aytemiz Kart kullanımını yaygınlaştırmaya devam eden akaryakıt şirketi ile yapılan protokol sözleşmesi Büro Memur-Sen İstanbul Şube başkanlarının katılımı ile İstanbul 8 No’lu Şubenin Osmanlı Arşivi’ndeki bürosunde gerçekleştirildi.

 

Bu kapsamda Büro Memur-Sen İstanbul Şubeleri ile protokol imzalayan Aytemiz, Büro Memurları Sendikası üyelerine avantajlı yakıt alımı sağlayacak olan Aytemiz Kartların teslimatını gerçekleştirdi.

 

Türkiye genelinde 500’den fazla istasyon ağına sahip olan Aytemiz, sayıları 10 bini aşan Büro Memur-Sen İstanbul Şubeleri üyelerine önemli fırsatlar sunacak.

 

Büro Memur-Sen İstanbul Şubesi üyeleri, anlaşmalı Aytemiz istasyonlarında LPG/Otogaz, benzin ve motorinde indirimli yakıt alımı yapabilecek.