Aydın Boysan Ve İrfan Değirmenci`ye Ödül

Uluslararası 17.Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali`nin altıncı gününde, Aydın Boysan`a `Yaşam Boyu Başarı Ödülü`, İrfan Değirmenci`ye de `Yılın Basın Ödülü` verildi.

KÜLTÜR-SANAT 5.08.2016 11:22:46 0
Aydın Boysan Ve İrfan Değirmenci`ye Ödül

Büyükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen  "17.Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali'nin altıncı gününde çeşitli ülkelerden gelen dans ve oyuncu ekibi sahnede göz doldurdu. Türkiye adına sahne alan ekiplerin başarılı dans gösterilerinin ardından başarılı sunucu İrfan Değirmenci'ye 'Yılın Basın Ödülü" verildi.

 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün Kemal Sunal Amfi Tiyatrosu'nda İrfan Değirmenci'nin ödülünü takdim etti. Başkan Akgün Değirmenci için "Çok fazla miktarda pozitif enerji aldığım bir kişi" diye söz etti ve şöyle devam etti;

"İrfan Değirmenci hepimizin çok sevdiği bir genç. Televizyon dünyasında özelikle sabah haberlerinde kahvaltı ile beraber çok iyi gidiyor, tatlı kahve gibi. O saatlerde işe erken gitmemişsem mutlaka izlediğim bir haber programı. Sabahın erken saatlerinde çok fazla miktarda pozitif enerji aldığım bir kişi. O saatte bize hem sunumu hem de duruşu ile pozitif enerji dağıtan kıymetli bir genç kardeşimiz"

 

"Bugünler Birlik ve beraberlik olma günüdür”

Ödül töreninde konuşan Kanal D televizyonun başarılı habercisi İrfan Değirmenci, kendisine verilen “Yılın Basın Ödülü” için Başkan Akgün'e teşekkür etti “Bugünler birlik ve beraberlik olma günüdür. 15 Temmuz’da gerçekleşen antidemokratik darbe girişimi aslında tüm millete karşı da yapıldı. Bunun için bizlerin artık eskisinden çok daha fazla birlik ve beraberlik içinde olmamız gereken günlerdeyiz” dedi.