AV.İBRAHİM MENTEŞAĞU DA ADAY ADAYI OLDU

Av.İbrahim Menteşağu , CHP den Belediye Başkanlığı için Aday adayı olduğunu açıkladı

ARŞİV 29.07.2013 00:00:00 0
AV.İBRAHİM MENTEŞAĞU DA ADAY ADAYI OLDU

Menteşağu' nun CHP Beylikdüzü Başkanlığı binasında yaptığı açıklamayla ilgili programa CHP  İl genel meclis üyesi,CHP Beylikdüzü Belediyesi Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının  temsilcileri, CHP eski ilçe başkanları da katıldı.

 

Kalabalık bir basın ordusunun takip ettiği programda salonu dolduran ve ağırlığı kadın ve gençlerden oluşan yoğun kalabalığın,Av.İbrahim  Mendeşağu'nun birlik ve beraberlik mesajlarını içeren konuşmasını sık sık alkışladığı bu durum karşısında da konuşmasını  kesmek zorunda kaldığı görüldü. Menteşağu  konuşmasında "Örgüt olarak Beylikdüzü halkının talep ve özlemlerini yerine getirerek iki dönemdir ulaşamadığımız başarıyı 2014 yerel seçimlerinde mutlaka yakalayacağız."  dedi. Tüm CHP lilerin dayanışma içinde olması gerektiğine işaret eden Menteşağu "Bu amaç uğruna bizimle beraber aynı amaca yönelik mücadele veren diğer aday adayı arkadaşlarımızla dayanışma içinde hareket edeceğiz. Bu yolda üstlendiğimiz sorumluluğun bilincindeyiz"

 

 "İSTANBUL'U ALACAĞIZ  KEMAL KILIÇDAROĞLU'NU DA BAŞBAKAN YAPACAĞIZ"

 

Av.Menteşağu konuşmasını şu sözleriyle noktaladı "Genelde iktidar olmanın yolu yereldeki başarıdan geçer. Bu düşüncelerle 2014 yerel seçimlerinde Türkiye?nin anahtarı olan İstanbul?u alacağız. İlk genel seçimde Cumhuriyet Halk Partisini iktidar Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu Başbakan yapacağız"

Dönemin Gürpınar Beldesi SHP eski Belediye Başkanı Mustafa Göçküncü  ile CHP den  Belediye Başkanlığı için Aday Adayları olan Ekrem İmamoğlu, Seyfettin Başkan ve Muharrem Alparslan da Menteşağu?nun Aday Adaylığı ile ilgili açıklamasını dinlemeye gelenler arasındaydı.

 

Haber ve Fotoğraflar www.beyhaber.com