ATIKLAR DEĞERLİ ESERLERE DÖNÜŞÜYOR

23.03.2016 Atıkların değerli eserlere dönüştüğü rölyef sanatı sergisi şimdi de Beylikdüzü Kültür Merkezi'nden sonra Migros AVM'de açıldı.

BEYLİKDÜZÜ 23.03.2016 15:18:10 0
ATIKLAR DEĞERLİ ESERLERE DÖNÜŞÜYOR

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, belediyenin Rölyef Kursu öğrencilerinin atık malzemeleri kullanarak ortaya çıkardıkları sanat eserlerini onlarla birlikte gezdi.

Beylikdüzü’nde atık malzemeler sanata dönüşüyor.

Beylikdüzü Belediyesi Rölyef Kursu’nda Sanatçı Mehmet Erol Buga’nın kursiyerleri ile birlikte oluşturduğu 3 boyutlu tablolar bu kez Beylikdüzü Migros AVM’de sergileniyor. İlki Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde açılan sergide, atık malzemeler kullanılarak yapılan tablolarda bulunan tarihi evler, sokaklar, camiler görenlere adeta unutulmaya yüz tutmuş eski zamanları yaşatıyor. Sergiyi büyük bir ilgiyle gezen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Çalışmalarınız son derece dikkat çekici ve büyük emek barındırıyor. Emekleriniz için hepinizi gönülden tebrik ediyorum.” dedi.

Açtığı sergilerle bu sanatı, gelecek nesillere aktarmayı amaç edinen sanatçı Mehmet Erol Buga ve rölyef kursu öğrencileri,bu eserleri birlikte topladıkları pipet, cd, şemsiye, kibrit, şişe mantarı, tahta parçaları,paslı teneke gibi atıklar ile ortaya çıkardı. Rölyefe bir gönül işi ve sevda gibi bakan Buga ve öğrencileri, rölyef sanatını gelecek nesillere taşımayı hedefliyor.