BÜYÜKÇEKMECELİLER TERÖRÜ KINADI

Büyükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen törende Atatürk Havalimanı saldırısında hayatını kaybedenler için saygı duruşu yapıldı ve terör kınandı

BÜYÜKÇEKMECE 1.07.2016 16:42:39 0
BÜYÜKÇEKMECELİLER TERÖRÜ KINADI

Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün,Başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar Güzelce Meydanı`nda biraraya geldi, Atatürk Havalimanı`nda meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımız için saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşımızı hep bir ağızdan okudu.

Temmuz Ayı Meclis toplantısı öncesinde düzenlenen törende bir konuşma yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün, “Bugün burada çok ani verilen bir kararla burada toplandık. Atatürk Havalimanı`nda gerçekleştirilen insanlık dışı saldırıda kaybettiğimiz yerli ve yabancı tüm insanlara, şehitlerimize tek tek Allah`tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum” dedi.

Ülkemiz üzerinde oynanan oyunların her geçen gün arttığını söyleyen ülkenin her bir tarafından her gün şehit haberlerinin geldiğini söyleyen Başkan Dr. Akgün terör bir insanlık suçu olduğunu söyledi " Terörün her türlüsüne lanet olsun. Terörden beslenen, terörden medet uman herkese lanet olsun! Şimdiye kadar güzel ülkemiz için ne kadar şehidimiz var ise hepsine gani gani rahmet diliyorum. Ülkemizin başı sağ olsun, ülkemize sabırlar diliyorum” dedi.

"TERÖRİSTLER HAK ETTİKLERİNİ BULACAKLAR"

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Terörle yaşamaya alışmayacağız. Terör alışılması gereken bir durum değil, bitirilmesi gereken bir musibettir, önüne geçilmesi gereken bir insanlık suçudur. Son çırpınışlarıyla saldırılar düzenleyen hainler hak ettiklerini mutlaka bulacaklardır ” diye konuştu.

Başkan Dr. Akgün,  “Terörden merhamet de bekleyemeyiz. Terör bu sefer olduğu gibi,  ağır mübarek ramazan gününde karşımıza çıkar, çoluk çocuğu acımadan öldürür, bazen de bir bayramı kana bular. Onun için tüm yurttaşlarımızın, tüm insanların uyanık olması gerekiyor. Herkese tekrar sabır ve metanet diliyorum. Bu zamana kadar terörle mücadelede kuvayi milli ruhuyla mücadele ederek şehit olan güvenlik güçlerimizi ve tüm terör kurbanlarını da bir kez daha saygıyla anıyorum. Ruhları şad olsun ” dedi ve olayda hayatını kaybedenler için hep birlikte fatiha okundu.

Geçtiğimiz günlerde, terör örgütü IŞİD üyesi 3 kişinin Atatürk Havalimanı`nda yaptığı bombalı saldırıda, 43 kişi hayatını kaybederken 238 kişi de yaralı olarak kurtulmuştu.