ATATÜRK BULVARI ATA' NIN SİLÜETİ İLE TAÇLANDI

Beylikdüzü Belediyesi, Atatürk Bulvarı yol ve peyzaj düzenlemesi kapsamında yenilenen kavşağa yakışır bir çalışmaya imza attı.

BEYLİKDÜZÜ 12.09.2020 11:24:00 0
 ATATÜRK BULVARI ATA

Atatürk Silüeti ile taçlanan kavşakta yer alan vebenzeri olmayan tasarım, iki saatte bir 120 derecelik açıyla dönerek hem Atatürk Bulvarı hem Anadolu Caddesi hem de Yaşam Vadisi’nden hâkim bir görüntü oluşturuyor.

Beylikdüzü Belediyesi tarafından ilçede yürütülen düzenleme çalışmaları sürüyor. İlçe genelinde devam eden çalışmalardan biri olan Atatürk Bulvarı yol ve peyzaj düzenlemesi kapsamında bulvar üzerinde yer alan kavşak da yeni görünümüne kavuşturuldu. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hatırasına ve Beylikdüzü’ne yakışır ‘Atatürk Silüeti’nin açılışı 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda gerçekleşti. 4,5 ton ağırlığında çelikten üretilen ve benzeri olmayan modern tasarım, iki saatte bir 120 derecelik açıyla dönerek hem Atatürk Bulvarı hem Anadolu Caddesi hem de Yaşam Vadisi’nden hâkim bir görüntü oluşturuyor.


 

“Beylikdüzü’ne yakışır bir tasarım oldu”

 

Atatürk Bulvarı düzenleme çalışmalarını sürekli takip ederek yerinde incelemelerde bulunan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, " Atatürk Bulvarı ilçemizdeki ana arterlerden birisi. İBB ile koordineli çalışmalara başladık ve sona yaklaştık. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda pandemi sebebiyle gerçekleştirdiğimiz sembolik kortejin ardından bulvarda yer alan kavşakta Atatürk siluetimizin açılışını gerçekleştirdik. Hem Atatürk Bulvarı'nın adına hem de Beylikdüzü’ne yakışır böyle bir çalışmayı ilçemize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.