Büyükçekmece Belediyesi`nin acı kaybı

Büyükçekmece`de iş makinasının freni patladı meydana gelen kazada sürücü öldü

ARŞİV 17.02.2015 01:17:59 0
Büyükçekmece Belediyesi`nin acı kaybı

Gülen yüzü ve efendi kişiliğiyle belediye personelin sevgisini kazanan Öpçin`in genç yaşta hayatını kaybetmesi Büyükçekmece Belediyesi`nde şok etkisi yarattı.

Mesai arkadaşları hastaneye akın etti

Dün başlayan kar yağışı sonrasında kar tuzlama aracıyla göreve çıkan Büyükçekmece Belediyesi Atölye Garajı Başşöförü Seyfettin Öpçin (40), aracının freninin boşalması sonucu meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitirdi.

 

Öpçin`in kullandığı araç, Turgut Özal Bulvarı`ndan Cengiz Topel Caddesi yönüne doğru ilerlerken aracın freni patladı. Öpçin`in  kullandığı kar tuzlama kamyonu Palmiye Meydanı`ndaki bir binaya çarparak durdu. Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan Seyfettin Öpçin ve araçtaki  şoför arkadaşı Reşat Bilmez ağır yaralı olarak Büyükçekmece Devlet Hastanesi`ne kaldırıldı. Seyfettin Öpçin tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken yanındaki arkadaşı Reşat Bilmez`in tedavisi sürüyor. Trafik kazası Büyükçekmece Belediyesi`nde şok etkisi yaratırken, Öpçin`in mesai arkadaşları ve yakınları hastaneye akın etti.

 

"Belediyemizin gülen yüzüydü"

 

Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi toplantısı için Paris`te bulunan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, kaza haberini almasının ardından telefonla bilgi aldı. Seyfettin Öpçin`in Büyükçekmece Belediyesi`nin gülen yüzü olduğunu belirten Başkan Akgün; "Çok çalışkan, dürüst ve herkes tarafından sevilen bir arkadaşımızı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim. Her zaman gülümseyen, hayat dolu bir arkadaşımızdı. Görevi başında hayatını kaybeden Seyfettin`i çok genç yaşta aramızdan ayrılması bizleri tarifi imkansız bir acıya boğdu. Merhuma Allah`tan rahmet diliyorum. Ailesinin, yakınlarının ve Büyükçekmece Belediye personelinin başı sağolsun.  Araçta bulunan ve kazadan yaralı olarak kurtulan diğer şoför arkadaşımız Reşat Bilmez`e de acil şifalar diliyorum" ifadesini kullandı.


Anahtar Kelimeler: arsiv