İMAMOĞLU İFTARI GAZETECİLERLE AÇTI

Beylikdüzü Belediyesi, Basın Bayramı`nı anlamlı bir organizasyonla kutladı.

ARŞİV 25.07.2014 02:41:41 0
İMAMOĞLU İFTARI GAZETECİLERLE AÇTI

Yerel basın mensuplarının Maya Restaurant`ta iftar sofrasında buluştuğu etkinliğin ev sahipliğini Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptı.

Basın özgürlüğü üzerine önemli mesajların verildiği yemekte konuşan Başkan İmamoğlu, "İftar soframızı beraber paylaştık, katılan ve katılamayan tüm değerli gazeteci arkadaşlarımızın bayramını tebrik ediyorum" dedi.

İmamoğlu: Mesuliyetlerimiz Büyük Geçmişte siyasi dönemini Beylikdüzü`nde geçirmiş biri olarak, her zaman yerel gazeteciliği takip ettiğini belirten İmamoğlu, Gazetecilerimizin de bizim de mesuliyetleri büyük. Birbirimizi uyaralım. Sizlerin ilçe hakkında yaptığınız tespitler bizler için çok önemli diye konuştu. İmamoğlu, bir başka gün yine toplanarak, bir arama konferansı yapabileceklerini, mesleği daha kolay yapabilmek adına nasıl destek olunacağını ve nasıl çözümler sunulacağını konuşmak istediklerini belirtti. Herkesin Ramazan Bayramı kutlayan İmamoğlu, son olarak Gazze`de yaşanan sıkıntıların bir an evvel son bulmasını temenni ettiklerini söyledi.

Mesleğin İtibarını Daha da Yükseltmek Şart

İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği Başkanı Ali Tarakçı da yaptığı konuşmada, Mesleğin itibar ve saygınlığını yukarı çekmemiz lazım. Her ağacın kurdu kendisinde. Bizim kurtlarımız da kendi içimizde. Ekonomik olarak kendi ayakları üzerinde durabilen bir yerel medya yaratabilirsek, bu işi ilkeli, ahlaklı, dürüst yapan arkadaşlarımızla İstanbul`da etkili ve güçlü bir yerel medya vardır diyebilecekler. Yerel gazetecilik yapan tüm arkadaşlarımdan geçmişin tüm olumsuzluklarını bir kenara bırakmasını ve İstanbul`da yerel gazetecilere yakışır ayağa kalkışı yaratmamızı istiyorum diye konuştu.

Yerel Basın Birliği Derneği Başkanı Nezir Karayün ise, böyle bir ortamda bulunmaktan çok hoşnut olduğunu belirterek, "Belediye Başkanımızın bize sunduğu bu imkan için kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.


Anahtar Kelimeler: arsiv