BAŞKAN İMAMOĞLU MECLİSİ İLK KEZ YÖNETTİ

Beylikdüzü Belediye Başkanı İmamoğlu Meclisi ilk kez yönetti

ARŞİV 8.04.2014 23:59:00 0
BAŞKAN İMAMOĞLU MECLİSİ İLK KEZ YÖNETTİ

Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu`nun yönettiği ilk  Meclis toplantısı  Beylikdüzü Belediyesi Yakuplu Sosyal Tesisleri`nde yapıldı. 

Şehitler için 1 dakikalık Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "30 Mart tarihinden itibaren Beylikdüzü' nde şeffaf bir yönetim anlayışı start vermiştir" dedi. Beylikdüzü' nde her zaman kenti düşünerek üreten ve hayata geçiren bir yerel yönetim olacaklarının altını çizen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, " Beylikdüzü için yapılması gereken neyse birlikte karar vereceğiz. Vatandaş tarafından her zaman denetlenebilen ve bilgi alınabilen bir ortam oluşturacağız. Beylikdüzü`nü 5 yılda en iyi şekilde yöneteceğiz" şeklinde konuştu.

1.Başkan Vekiliği görevine CHP Meclis üyesi Ömer Şatır gelirken CHP Meclis üyesi Erkan Erdoğan ise Meclis 2.Başkanvekili seçildi. CHP li Meclis üyeleri Deniz Çakıroğlu ve Gülizar Bektaş`ın Divan Katipleri asil üyesi seçildiği meclis toplantısında, CHP li Müslüm Akülker ve Serdar Çakmak ise Divan Katipleri yedek üyesi oldu. Toplantıda, CHP li Fatih Keleş, İlyas Yılmaz ve Mülayim Demirtaş da encümen üyeleri olarak seçildi. 

19 CHP li Meclis üyesi ve 12 AK Partili Meclis üyesinden oluşan yeni Mecliste, 24 erkek ve 7 kadın Meclis üyesi bulunuyor Kadın Meclis Üyesinin 5 i CHP 2 si ise AK Parti grubunu oluşturuyor.Beylikdüzü Belediyesi Meclis toplantısında ihtisas komisyonlarına ise şu isimler seçildi; İmar Komisyonu: Serdar Çakmak, İlyas Yılmaz, Erdoğan Erdoğan, Ebru Habip, Yavuz Demirci. Plan ve Bütçe Komisyonu Aziz Gökdeniz, Haluk Karataş, Figen Karahan, İzzet Paksoy, Eyüp Demirhan. Hukuk Komisyonu Doğan Subaşı, Haluk Karataş, Ebru Çevik, Mücahit Birinci, Ali Gürsel Ovalı. Tarife Komisyonu Ebru Çevik, Durmuş Şahin, Haluk Karataş, Serkan Küçük, Ali Gürsel Ovalı. Çevre ve Sağlık Komisyonu Ahmet Bağbekleyen, Figen Karahan, Deniz Çakıroğlu, Rukiye Doğruyol, Mutlu Yüksel. Gençlik ve Spor Komisyonu Fuat Bayazıt, Ebru Çevik,Müslüm Akülker, Aytaç Aydın, Serkan Küçük. Kültür Turizm Komisyonu Deniz Çakıroğlu,Nejla Kotil, Gülizar Bektaş, Mutlu Yüksel, Ömer Meşe. Harita Komisyonu Serdar Çakmak, Durmuş Şahin, Fuat Bayazıt, Ebru Habip, Aytaç Aydın.Trafik ve Ulaşım Komisyonu Ahmet Bağbekleyen, Nejla Kotil, Serdar Çakmak, Ömer Meşe,Rukiye Doğruyol.AK Partili Meclis üyelerinin oturduğu bölümdeki tanıtım yazısının yanlış yazıldığı anlaşılınca Başkan İmamoğlu düzeltmeye çalıştı, ancak, yazıcıdan bir çıktı alınarak yapılan hata giderildi, AKP tanıtım yazısı  AK Parti olarak düzeltildi.


Anahtar Kelimeler: arsiv