MEHMET KOÇAK HASTANEDEN SANDIK BAŞINA AMBULANSLA GİTTİ

Köşe yazarı usta kalem Mehmet Koçak hasta yatağından sandık başına gelerek vatandaşlık görevini yerine getirdi

ARŞİV 30.03.2014 10:52:43 0
MEHMET KOÇAK HASTANEDEN SANDIK BAŞINA AMBULANSLA GİTTİ

Köşe yazısında her vatandaşın mutlaka oy kullanmasının gerekli olduğuna işaret eden usta kalem Mehmet Koçak hasta yatağından sandık başına gelerek vatandaşlık görevini yerine getirdi.Halen Cerrahpaşa Hastanesi Tıp Fakültesi Hematoloji Bölümünde lösemi tedavisi gören Gazeteci Yazar Mehmet Koçak, Beylikdüzü Kolan Hastanesi Başhekim Atilla Yılmaz ile birlikte ambulansla gelerek Beylikdüzü Gürpınar 75.Yıl Cumhuriyet Ortaokulu 1376 Nolu Sandıkta  oyunu kullandı.

Oy kullanma işleminin ardından mutlu ve heyecanlı olduğu gözlerinden okunan Koçak`a düşüncelerini sorduğumuzda  "Vatandaşlık görevini yerine getirdiğim için elbette çok mutluyum. Allah`a hamd ediyorum." dedi. Mehmet Koçak hastane dönüşünde  www.beyhaber.com`a bir yazılı açıklamada bulundu; "İşte biz Türkiye düşmanlarının da destek verdiği, kirli pazarlıklar, ilkesiz ve ahlâksız ittifaklar gölgesinde sandık başına gittik.Ben de İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hematoloji bölümünde lösemi hastası olarak tedavi gördüğüm halde, hastaneden doktor nezaretinde ambulansla oyumu kullandım ve tekrar hastanedeki odama döndüm. Güzel bir yaz havası ve sabahın sessizliği ile trafiğin sıkışık olmadığı bu ortamda Beylikdüzü İlçemize doğru ilerlerken, bir yanda Kadir Topbaş`ın başkanlığındaki yol güzergahında yer alan aynı şekilde İstanbul`umuzun en güzel ilçelerinden biri olan ve benimde ikamet ettiğim Gürpınar Mahallesi 75. Yüzyıl İlk Öğretim Okuluna oyumu kullanmak için varana kadar ise Beylikdüzü Belediyesi Başkanımız Yusuf Uzun Bey`in gerçekleştirdiği hizmetleri bir kere daha görmüş oldum. Onlara hem teşekkür ettim hem de dualar ettim.Dile kolay iki aydır hasta yatağımdan ayrılıp ilk defa gün yüzüne "merhaba" demiş oldum.

NORMAL BİR SEÇİM OLSA BU RİZKİ GÖZE ALMAZDIM

Nasıl gitmem!.. Başbakan o kısık sesiyle şehir şehir dolaşıyorsa, bizim ablalarımız ve ağabeylerimiz kapı kapı oy isterken ben nasıl dururum. Bu gönül seferberliğine katkı sağlaman, ayrıca eski Türkiye özlemi adına kurulan şer ittifakına karşı onun başlattığı "yeni Türkiye" yürüyüşüne destek ve Beylikdüzü` nde istikrarın devamı için riskli ve yorucu olan bu girişimi gerçekleştirmiş olmanın huzuru içindeyim. Ülkesini seven biri olarak; "hangi partiden olursanız olun; milli bir duruş ve refleks ortaya koyarak, şer ittifaklarını bozguna uğratmak için ve de "yarın eyvah dememek için" herkesi AK Parti`ye destek vermeleri için hem köşe yazılarımda hem der yakın dostlarıma son ana kadar çağrılarımı tekrarladım.  Çünkü 30 Mart sadece bir seçim değil, aynı zamanda Türk siyasi hayatında bir milat olacaktır. Oy kullanmamda Beylikdüzü Kolan Hastanesi Başhekimi Dr Atilla Yılmaz Bey`e bana eşlik ettiğinden çok cesaret ve moral veren desteğine teşekkür ediyorum."

Mevcut Beylikdüzü Belediye Başkanı ve AK Parti Adayı Yusuf Uzun da sayın Koçak ile 75 Yıl Gürpınar Ortaokulu önünde bir araya  gelerek kendisine acil şifalarda bulundu.örnek davranışından dolayı kutladı seçimin hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Haber ve Fotoğraflar Oğuz Cevher ( www.beyhaber.com )      


Anahtar Kelimeler: arsiv