NİCE YILLAR BEYSEV

Beylikdüzü`nün sevilen mekanlarından Maya Restaurant`ta yapılan yemekli programda bir araya gelen BEYSEV li hanımlar doyasıya eğlendi

ARŞİV 30.05.2013 19:21:18 0
NİCE YILLAR BEYSEV

"Ey dost!...

Araladın mı gönlünün kapısını,

Baktın mı o kapının ardına?

Bir sebebi olmalı geldiğinin bu dünyaya?

Nasibin, kıymetin, zenginliğin varsaÖksüzün,yetimin,garibin hakkını unutma

Merhameti, şefkati çok görme!...

Dost olmak, bir kul olmak kolay mı yaradana?

Pürnûr dolan çehrene aynaya baktığında

Yansıyacak,yaşanacak, yaşatacak seni ebedi dünyada?

Beylikdüzü`nün sevilen mekanlarından Maya Restaurant`ta yapılan yemekli programda bir araya gelen BEYSEV li hanımlar doyasıya eğlendi.

BEYSEV Başkanı Dilek Kazan yapmış olduğu konuşmada kuruluştan bu yana dernek olarak ve ekip arkadaşlarıyla beraber yaptıkları hizmetlerin kendileri için çok büyük anlam ifade ettiğini belirterek konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Görevimiz sevmek sevilmek"

Unutmayalım ki kötülerin zaferi iyilerin hiçbirşey yapmamasına bağlıdır. Etrafımızda zorda ve darda kalan herkesin kapısını sevgi  şefkat ile çalıyoruz.Önümüzdeki aylarda kuracağımız atölyede amacımız 100 kadına iş istihdamı yaratmaktır. Unutmayalım ki mutluluğun yolu paylaşmaktan geçer.Paylaşımın adaletli olmadığı toplumlarda mutluluk ve huzur asla yoktur. Biz köprüyüz; köprüleri çoğaltmak ve insanlar arasında mutluluk rüzgarının esmesi için desteklerinizi bekliyoruz. Taşın altına sadece elimizi değil yüreğimizi de koyduk. Bizlere maddi manevi destekte bulunan iş adamlarına herkese şahsım ve derneğim adına teşekkür ediyorum.? Belediye Başkanı Yusuf Uzun da ?Sevgi sözcüğü çok önemli, sadece sözde kalmamalı diye düşündüğüm bu sözcüğün içini doldurmak gerek. Birbirimizden saygımızı sevgimizi lütfen eksik etmeyelim. Bu anlamlı toplantıyı düzenlediğiniz için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Beylikdüzü Belediyesi olarak daima sizinle birlikte ve yanyana olacağımızı ifade ediyorum? Dedi. Beylikdüzü İlçe Kaymakaı  Ahmet Mesut Demirkol: "Ben Beysev` i ve derneğin çalışanlarını kutluyor kendilerine ve bu tür faaliyet gösteren STK lara destekçi olduğumuzu bir kere daha ifade ediyor, bu tür faaliyetlerin diğer STK larda da artmasını bekliyorum." dedi. Programa; Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Beylikdüzü Belediye Başkan Danışmanları Ayhan Başarır, Av. Ercan Ay, Başkan Yardımcısı  Efrahim Yeşil, Beylikdüzü İlçe Müftüsü Süleyman Küçük, Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu, İş adamı Halil İbrahim Türkgenç, Delta Şirketler Grup Başkanı Seyithan İzsiz,Marmara Mühendislik Sahibi Vehbi Orakçı, Akademi Form sahibi Necati Aras da katıldı. BEYSEV i yalnız bırakmayan ve her zaman onların destekçisi olduğunu ifade eden sanatçı Amir Yıldırım seslendirdiği birbirinden güzel türkülerle, sunucu İshak Akbay da okuduğu Çerkezce şarkılarla programa renk kattı. 


Anahtar Kelimeler: arsiv