MHP Beylikdüzü Sağlıkçılarla Biraraya Geldi

MHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı 14 Mart Tıp Bayramı dolayısı ile kahvaltılı bir program düzenledi.

ARŞİV 18.03.2013 03:13:00 0
MHP Beylikdüzü Sağlıkçılarla Biraraya Geldi

Bölgede yaşayan doktor,hemşire ve sağlık çalışanlarının bir araya geldiği programda konuşma yapan MHP Beylikdüzü İlçe Başkanı A.Ali Aydın; sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladı ve şunları söyledi: "Türkiye şu an zor bir dönemeçtedir, bu nedenle herkes aklını başına toplamalı ve sorumluluğunu bilerek davranmalı, önümüzdeki yerel seçimlerde MHP' ye desteklerinizi bekliyorum.

Son virajdayız

Başkan Aydın konuşmasını "Bugün bebek katili Türkiye' de söz sahibidir, bunu da AKP yapmıştır. Bugünkü iktidar PKK yı tamamen yasallaştırmıştır. Bu kötü gidişata "dur" diyebilecek tek parti de MHP dir." şeklinde tamamladı. Türk Sağlık Sen İstanbul 5 Nolu Şube Başkanı Oğuz Toy da böyle anlamlı bir organizasyon düzenledikleri için Başkan Ali Aydın' a teşekkür etti. Başkan Toy "Biz  her zaman sendika olarak  sağlık ve sosyal hizmet alanlarda teşkilatımızın emrindeyiz. Ne mutlu Türk' üm diyene " diyerek sözlerini tamamladı.

MHP MYK üyesi Volkan Yılmaz da katılan herkesi selamlayarak sözlerine  Tıp Bayramı' ndan ziyade AKP Hükümetinin Sağlık teşkilatı üzerinde yarattığı tahribatlara değinmek istiyorum."şeklinde başladı. Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü : "Reformdan bahseden AKP 12 yıldır iktidarda onların reform dediği bizim sözde reform SGK primlerden toplanan paralarla sağlık sektöründe harcanan paraların denk olması lazım, 27 katrilyon açık varken bu reformdan nasıl bahsediyorlar bunu anlamak mümkün değil. Sağlık sektörü maalesef uçurumun kenarındadır. Kendilerine "Düzenlediğiniz Anayasadaki millet tarifi nedir?" dendiğinde Türk demekten korkuyorlar. Herşeyi millete yutturduklarını zannettiler zannetmeye de devam ediyorlar. Milletin uyanma noktası elbette olacaktır. PKK  resmen ülkenin polis ve jandarmasını esir almış serbest bırakıldığında bununla ilgili kimse de "polis jandarma serbest bırakıldı" diye yazamıyor. 18 mart Çanakkale şehitlerini şükran,minnet ve rahmetle anıyorum; o zamanki Türk,Kürt,Alevi,Laz, Çerkez,Arap,Sünni kardeşliğiyle destanlaşan ruha ülkenin şu an çok ihtiyacı var.Cenab-ı Allah o ruhu inşaalah geri gönderir. Hepinize sağlıklı günler diliyorum."

Haber ve Fotoğraflar www.beyhaber.com


Anahtar Kelimeler: arsiv