ENGELLERİ SEVGİ İLE AŞACAĞIZ

Beylikdüzü Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü Engelliler Bürosu'nun, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlediği programa engelli vatandaşlar ve aileleri büyük ilgi gösterdi.

ARŞİV 9.12.2012 21:13:00 0
ENGELLERİ SEVGİ İLE AŞACAĞIZ

Beylikdüzü Kültür Merkezi Çok Amaçlı Salon’da düzenlenen programda konuşan Başkan Yusuf Uzun, engelli vatandaşlar için birçok hizmetin üretilebileceğini ancak, tüm engellerin ve yaşanan sorunların ancak sevgi ile aşılabileceğini ifade etti. Başkan Uzun engelli çocuklara da yakın ilgi gösterdi. AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü de konuşmasında Başbakan Erdoğan’ın engelli vatandaşlar için gerçekleştirdiği projelerle, engellilerin çeşitli haklara sahip olduğunu ifade etti. 2013 yılı bütçesinde bütçenin önemli kısmının sosyal hizmetlere ayrılacağını belirten Bülbüllü,  sosyal devletin bu sayede anlam kazanacağını ifade etti. Bülbüllü, Beylikdüzü’nde de engelli vatandaşlar için birçok hizmet yapıldığını ifade ederek, bu çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Yusuf Uzun’a teşekkür etti.

 

Programda ayrıca, Beylikdüzü Belediyesi’nin engellilere yönelik yaptığı hizmetler slayt gösterisiyle sunuldu. Down sendromu olan Şule İnan keman çalışıyla izleyicileri büyülerken, Alp Ata Özürlüler Bakım Merkezi Engelli Korosu da söylediği türkülerle salondakileri coşturdu. Konser sonunda Başkan Uzun, koronun şefine çiçek verirken, Alp Ata Özürlüler Bakım Merkezi yöneticileri de Başkan Yusuf Uzun ve Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil’e plaket verdi.

 

Programa ayrıca; İstanbul İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Cebeci, Belediye Başkan yardımcıları İsmail Yalçın ve Efrahim Yeşil, Başkan danışmanları Ercan Ay ve Ayhan Başarır, Belediye Meclis Üyeleri Tayfun Şen ve Tuncay Kiraz da katıldı.  


Anahtar Kelimeler: arsiv