BEYGİAD-KOSGEB ELELE

Beylikdüzü Genç işadamları Derneği Yönetim Kurulu Hayrettin Peksoy başkanlığında KOSGEB Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, çalışmalar ve destekler hakkında bilgiler aldı.

ARŞİV 2.12.2012 18:31:16 0
BEYGİAD-KOSGEB ELELE

Beygiad Kurumsal İlişkiler Biriminin organize ettiği ziyarette dernek çalışmaları ve hedefleri hakkında bilgiler veren Başkan Hayrettin PEKSOY, Beylikdüzü`nde girişimcilere ve girişimci adaylarına yönelik çalışmalar planladıklarını ve bu çalışmalara yönelik altyapı sağlayacak bilgiler için bu ziyareti elzem gördüklerini belirtti. 

KOSGEB’in verdiği hibe ve destekleyici krediler konusunda çok talep olduğunu, ancak yeterli bilgiye sahip olunmadığı için bu desteklerden faydalanma oranının az olduğunu belirten PEKSOY;  "KOSGEB ile büyük çaplı bir eğitim  çalışması  ile ilçemizde  bu desteklerden faydalanmaya ihtiyacı olan herkesin yeterli bilgi sonrasında, danışmanlık hizmeti alarak yeni işyeri açmalarına veya varsa işyerlerini geliştirmelerine yönelik destek almalarına vesile olmak istiyoruz" dedi. Beygiad heyetini misafir eden Kosgeb Müdürü Selahattin KAYA, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, bu konuda toplumda oluşan istek ve duyarlılığı önemsediklerini belirtti. Beygiad ile Beylikdüzü`nde yapılabilecek çeşitli faaliyetler hakkında bilgi veren KAYA; "Kurumumuzun üstüne düşen her türlü yardım, destek ve bilgilendirmeye açığız "dedi.


Anahtar Kelimeler: arsiv