AREV Okulları Törenle Hizmete Açıldı

Vehbi Orakçı?nın Mütevelli heyeti başkanlık görevini yürüttüğü AREV Okulları Beylikdüzü Şubesi törenle açıldı.

BEYLİKDÜZÜ 3.11.2018 20:43:13 0
AREV  Okulları Törenle Hizmete Açıldı
AREV Okulları Mütevelli Heyet Başkanı Vehbi Orakçı, açılış töreninde bir konuşma yaptı.
 
Dünyada barışı sağlamanın eğitimle başladığını söyleyen Orakçı şunları söyledi;
" Biz bu yola ‘İz Bırakan Nesiller’  sloganıyla çıktık. Dünyanın birçok yerlerini gezdim, özellikle İslam ülkeleri savaşlarla, kötülüklerle boğuşuyor. Ama dünyada barışı sağlamak eğitimle başlar. Bugün çok mutluyuz ve bugün çok heyecanlıyız. Amacımız bilgili, cesur, çalışkan nesiller yetiştirmek bunun için çalışıyoruz.  Bir çok alanda çalışıyorum ancak bunların hepsi de gelip geçici ama bugün bizim açtığımız bu okullar ve eğitim kalıcıdır. Sayın Kaymakamımız bizden Beylikdüzü'ne bir üniversite açmamızı istedi. En kısa zamanda üniversite konusunda çalışmalara başlayacağız "
 
Beylikdüzü Kaymakamı Mehmet Okur da yaptığı konuşmada,
‘Beylikdüzü son zamanlarda hizmete giren okullar sayesinde eğitim seviyesinde bir marka durumuna geldi.
Bir çok iş adamı burada okullar açıyor. Sayın Orakçı da 6 ay gibi kısa sürede bize böyle kaliteli bir okul kazandırdı. Kendisiyle konuştum. Beylikdüzü'nde bir üniversite açma çalışmalarına başlayacak. İnşallah, yakın zamanda tekrar biraraya gelerek daha büyük bir alanda açılışlar yapacağız. Bu eğitim hizmetini bize kazandıran Vehbi Orakçı beye teşekkür ediyorum hayırlı olsun’ dedi.
 
Açılışa, Beylikdüzü Kaymakamı Mehmet Okur, Ak Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım, Beylikdüzü Belediye Başkan Vekili Ömer Şatır, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Barış Yıldız, İş adamı Mahmut Küçükdoğan, Beylikdüzü Belediyesi Meclis üyeleri, muhtarlar, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.