Antalya`da Bir Parka Turan Atasever Adı Verildi

Antalya`da bir parka "Turan Atasever" adı verildi

ARŞİV 25.03.2015 10:30:33 0
Antalya`da Bir Parka Turan Atasever Adı Verildi

Antalya' nın Muratpaşa ilçesinde Turan Atasever adı verilen park, Muratpaşa Belediye Başkanı Av.Ümit Uysal Uysal, MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya ve MHP Grup Sözcüsü Mustafa Taşbaş ile Atasever'in yakınlarının katıldığı törenle açıldı.

 

"Bütün değerlere saygımız var"

"Memleketimizin yetiştirdiği, insanlığa hizmet etmiş, sevgiyi, barışı yüceltmeye çalışan değerlere saygımız vardır" diyen Muratpaşa Belediye Başkanı Av.Ümit Uysal; "Son 3-4 ayımız çalışmalarımızla çok yoğun geçti. Bugün Turan Atasever Parkı dahil 4 adet park açıyoruz. Bu ay sonunda 4 park daha açmak amacındayız." dedi.

 

Muratpaşa Belediye Başkanı Av.Uysal, MHP İl Başkanı Kaya ve Muratpaşa Belediye Meclisi MHP'li Üyesi Mustafa Taşbaş ile birlikte Güzelbağ Mahallesi 2213 Sokak'ta hizmete açılan Turan Atasever Parkı'nı gezdi. MHP' li Turan Atasever' in ismi yaşayacak Başkan Av.Ümit Uysal "Antalya'da yaşayan herkesin sevgisini, saygısını kazanmış, yapmış olduğu siyaseti vatandaşa hizmet olarak gören MHP İl eski Başkanı merhum Turhan Atasever'in adını da bu parkımıza verdik" şeklinde konuştu.