Akiller Beylikdüzü`nde de Protestoyla Karşılaştı

Akiller Grubu Beylikdüzü ilçesinde protesto edildi

ARŞİV 16.05.2013 16:38:00 0
Akiller Beylikdüzü`nde de Protestoyla Karşılaştı

İSTİKLAL MARŞI OKUNURKEN AYAĞA KALKMADILAR

Akiller Grubunun oturduğu masa ve kürsüde Türk Bayrağının olmaması ve programa saygı duruşu yapılmadan başlanmasına tepki gösteren öfkeli kalabalık hep bir ağızdan İstiklal marşımızı okumaya başladı. 

İstiklal marşımızın okunduğu esnada Akil insanlar heyetinin, oturmayı tercih etmesi üzerine ortalık daha da çok gerginleşti bazı vatandaşlar tarafından Türk bayrağı kürsüye asıldı. Akil insanların, İlçe Kaymakamı' nın da aralarında bulunduğu Beylikdüzü İlçesi mülki idarecileri ile salonda bulunan bazı vatandaşların İstiklal Marşı okunduğu esnada oturdukları görüldü.

Beylikdüzü İlçe Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Beylikdüzü Belediyesi Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı İbrahim Bülbüllü, Av.Ercan Ay, Bizimkent Dernek Başkanı Nusret Yılmazer, Beylikdüzü Sahil Mahallesi Muhtarı Yusuf Yakup Kendir, Aras Marmara Vakfı ve Beylikdüzü eski Belediye Başkanı Vehbi Orakçı ayağa kalkmayanlar arasındaydı. Düşünce ve görüşlerin dile getirildiği, zaman zaman karşılıklı sataşmaların olduğu üç saati aşkın süren toplantı, olaysız bir şekilde sona erdi.