Akgün`den çok kitap okuyana ödül

ARŞİV 31.12.2014 00:44:00 0
Akgün`den çok kitap okuyana ödül

Kitap okumayı teşvik etmek amaçlı gerçekleşen projede kıraathane, kafe, dernek  ve sanat merkezlerine kurulan okuma köşelerinde en fazla kitap okuyan kişiler tespit edilerek ödüllendirildi.

 

Amacına ulaştı

 

Büyükçekmece Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nce ilçe genelindeki kıraathane, dernek, kafe ve sanat merkezlerine kurulan okuma köşelerine vatandaşların gösterdiği ilgiden memnun olduğunu belirten Başkan Akgün, "bu ilgiyi daha da artırmak ve diğer vatandaşlarımıza örnek teşkil etmesi için başlatmış olduğumuz kampanya gerçekten de amacına ulaştı" dedi. ,

 

"Okumak cehaletin düşmanıdır"

 

Büyükçekmece Belediyesi tarafından 22 noktada oluşturulan okuma köşelerinde en çok kitap okuyan Hüseyin Aydemir, Muammer Can, Gizem Güven, Murat Karataş, Hakan Filiz, Mesut Tok, İsmail Irmak, Sarhan Özkaya, Recep Gündoğdu, Oya Salbaş, Semiha Çetinkaya ve Tekin Avcı'ya düzenlenen törenle ödüllerini veren Başkan Akgün, "Okumak cehaletin düşmanıdır. Ne kadar çok okursak o kadar çok bilgili ve kültürlü oluruz. Hayata bakış açımız değişir. Büyükçekmece belediyesi olarak 2010 yılında başlatmış olduğumuz okuma köşeleri projelerimizle daha çok insanlarımızın okumalarını sağladık. Bu bizim için gurur kaynağıdır" diye belirtti.