Başkan Akgün`den Makedonya`ya eğitim seferberliği

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün`ün Makedonya`da yaptıracağı okul için teknik ve hukuki çalışmalara başlandı

BÜYÜKÇEKMECE 11.03.2016 15:20:54 0
Başkan Akgün`den Makedonya`ya eğitim seferberliği

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün`ün Makedonya`da yaptıracağı okul için teknik ve hukuki çalışmalara başlandı.

Makedonya`ya giden Büyükçekmece Belediyesi heyeti, kardeş şehir Struga kentindeki okullarda eğitim gören öğrencilere, Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün`ün hediyesi olan giyim eşyalarını da dağıttı.

Yaptırılacak okulun hukuki prosedürleri görüşüldü

Yaptırdığı 28 okulla "Okulcu Hasan" olarak bilinen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Makedonya`da içinde kolları sıvadı. Geçtiğimiz günlerde Büyükçekmece`ye bir ziyaret gerçekleştiren Struga Belediye Başkanı Zladin Sela ve beraberindeki heyeti ağırlayan Başkan Akgün, Makedonya`da bir okul yaptırma söz vermişti. Bunun üzerine Başkan Akgün tarafından görevlendirilen Belediye Meclis Üyesi Mustafa Aydın, Koordinatör Serap Erdil ve İBB CHP eski Grup Başkanvekili Kemal Akar, Makedonya`ya giderek Struga Belediye Başkanı Zladin Sela ve yetkililer ile bir araya geldi. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün`ün sevgi ve selamlarını ileten Büyükçekmece heyeti, yapılması planlanan okulun teknik ve hukuki prosedürleri hakkında da bilgi alışverişinde bulundu.

Başkan Akgün`e teşekkür ettiler

Büyükçekmece heyeti, Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün`ün Struga`daki Braka Miladonovitsi Kardeşler İlkokulu`nda eğitim gören 1132 öğrenci için gönderdiği okul forması ve çantalarını da okul müdürü Shkelkim Aliu nezaretinde öğrencilere dağıttı. Burada yapılan konuşmalarda Struga Belediye Başkanı Ziyadin Sela ve okul müdürü Shelkim Aliu, Büyükçekmece Belediye Başkanı DR. Hasan Akgün`e öğrencilere yaptığı eğitim desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.