403 Mülki İdare Amirinin Görev Yerleri Değiştirildi

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, 2019/ 268 sayılı karar gereği bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan veya hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 403 mülki idare amirinin görev yerlerinin liyakat ve kıdemleri dikka

BEYLİKDÜZÜ 8.08.2019 09:49:44 0
403 Mülki İdare Amirinin Görev Yerleri Değiştirildi

Kararnameye göre, İçişleri Bakanlığı merkez teşkilatında görevli 10 mülki idare amirinin yerleri değiştirildi, 13 kaymakam ve 4 vali yardımcısı bakanlık merkezinde değişik görevlere getirildi.

 

Bakanlığın merkez ve taşra teşkilatında görevli 29 mülki idare amiri  mülkiye müfettişliğine atanırken Merkezde görev yapan 4 mülki idare amirinin, vali yardımcılığı ve kaymakamlığa atamaları yapıldı.

Söz konusu kararname ile geçen dönemde de uygulanmasına gayret edilen atamalar ile vali yardımcıları kaymakamlık görevine getirilerek 616 olan vali yardımcısı sayısı 3 yıllık süreç içerisinde 315'e indirildi. 

 

Mustafa Altınpınar Beylikdüzü'ne Atandı

Kararnameye göre İstanbul, İzmir ve Ankara gibi büyükşehirlerin ilçeleri ile stratejik öneme sahip diğer ilçelere ise genç ve dinamik kaymakamların ataması gerçekleştirilirken Beylikdüzü Kaymakamı Mehmet Okur Denizli Vali Yardımcısı olarak görevlendirildi, yerine Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar Beylikdüzü Kaymakamı olarak atandı.