2016 Yılının En Şanslı Burcu Hangisi?

2016`nın en şanslı burcu hangisi? İşte 2016 burç yorumları...

YURTTAN 31.12.2015 16:43:30 0
2016 Yılının En Şanslı Burcu Hangisi?

Astroloji yazarı Demet Baltacı, 2016 yılında burçları nelerin beklediğini aktardı.

İşte burç burç 2016 yorumları...

2016 yılı için ne söylüyor?

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Aslan, Balık, Başak, Kova, Yay, Oğlak ve Balık burçları için 2016 burç yorumları ne uyarılarda bulunuyor?

2016'nın en şanslı burcu hangisi?

İnternethaber Astroloji yazarı Demet Baltacı 2016 yılı için astrolojik tahminleri ve kritik astrolojik dönemleri anlattı. koç burcu 2016 yorumları

 

KOÇ BURCU 2016 YORUMLARI

2016 Koç burcu yorumlarına göre, yeni yılda koçlar uzaklara yelken açmak için harekete geçecekler. Koçlar için 2016 yılı iş yaşamında parlak bir yıl olacak. Koçlar bu yıl sık sık yurtdışı seyahatlere çıkabilir yabancılarla işbirliği içine girebilirler. 2016'nın son çeyreğinde ise Koçların ünvanı değişiyor, itibarları yükseliyor. 

BOĞA BURCU 2016 YORUMLARI

2016 Boğa burcu yorumlarına göre, yeni yıl Boğa'ların hayatına yeni kişileri sokacak. Kendi işinizi yapıyorsanız, 2016 size ortaklıklar da getirebilir. Bu uzun sürecin içinde, 2015 yılında yapmış olduğunuz işlerin daha fazla dikkat çekmesi, takdir ve eleştiri almasını izleyeceksiniz. Eleştirilere yapıcı olarak bakın.

İKİZLER BURCU 2016 YORUMLARI

2016 İkizler burcu yorumlarına göre, yeni yılda İkizler insanları hayatlarında otorite figürleriyle ilişkilerini düzeltmeli. Tüm sene boyunca ve özellikle Mart, Nisan, Ağustos ve Eylül aylarında kendinizi ablukaya alınmış hissederbilirsiniz. Astrolojik uyarılara göre krizlerin içinden çıkmanız için en doğrusu açık açık konuşmak krizleri atlatmanızı sağlayacak.

YENGEÇ BURCU 2016 YORUMLARI

2016 yengeç burcu yorumlarına göre, Yengeçlerin bu yıl utangaçlığı bırakmaları gerekiyor. Utangaçlığı bir kenara bırakıp yeni yılın ilk günlerinden itibaren ön plana çıkmak size yıl boyu başarı getirecek. Yaptıklarınızı sergilemekten, eserlerinizi başkalarına anlatmaktan çekinmeyin.

ASLAN BURCU 2016 YORUMLARI

2016 aslan burcu yorumlarına göre, bu yıl iş hayatınızı hobilerinizle zenginleştirmeniz size başarı getirecek. Bu yıl spekülatif konular, olasılık hesaplarının içinde yer aldığı belirsiz konularda çok büyük riskler almayın. İyice ölçüp biçmeden, şansınıza güvenerek büyük kararlar vermek yerine, önceden araştırın ve bir ön çalışma yapın. 

BAŞAK BURCU 2016 YORUMLARI

2016 başak burcu yorumlarına göre, 2016'nın en şanslı burcu Başak olacak. Büyük terfiler, iş değişiklikleri, itibarınızın artmasını deneyimleyeceksiniz. 9 Mart, 1 ve 16 Eylül tutulmaları bir anda rüyalarınızı gerçeğe dönüştürebilir. Tazelenip yenilenecek, eski döküntüleri de hayatınızdan çıkaracaksınız. terazi burcu 2016 yorumları

TERAZİ BURCU 2016 YORUMLARI

2016 terazi burcu yorumlarına göre, bu yıl Terazilerin kazançları artacak. Özellikle terazi burçlarını bu yıl miras, şans oyunları gibi sürpriz kazançlar bekliyor. Ocak-Şubat-Haziran-Temmuz-Ağustos aylarında maddi birikimlerinize odaklanın. akrep burcu 2016 yorumları

AKREP BURCU 2016 YORUMLARI

2016 akrep burcu yorumlarına göre, bu yıl Akrepleri dişediş bir mücadele yılı bekliyor. Hiç bu kadar ısrarlı, ne istediğini bilen, kararlı bir insan olmamıştınız. Yıla çok hareketli başlıyorsunuz. Ocak ve Şubat aylarında pek çok girişimde bulunabilir, istekleriniz doğrultusunda hareket edebilirsiniz. 

YAY BURCU 2016 YORUMLARI

2016 yay burcu yorumlarına göre, bu yıl Yaylar kendilerin yeni baştan yaratacak. Geçen yıldan bu yana Satürn gezegeninin Yay burcunda olması, size fazlaca sorumluluk yüklemiş olabilir. Yaptığınız işe, kendinize, sağlığınıza herzamankinden daha fazla özen göstermeniz gerekiyor. 

OĞLAK BURCU 2016 YORUMLARI

2016 oğlak burcu yorumlarına göre, bu yıl Oğlakları yeni bir kariyer bekliyor. Yılın başından itibaren neredeyse Temmuz sonuna kadar sosyal çevrenizde gelişmeler sözkonusu. Şirketin içinde değil, ama mesleki grup ve derneklerle ilgili çok aktifsiniz. Yeni bir platformda, mesleki idealleriniz doğrultusunda çalışacaksınız. kova burcu 2016 yorumları

KOVA BURCU 2016 YORUMLARI

Geçen yıldan beri Yay burcunda bulunan Satürn sayesinde, bu sene de gelecek planları ve ideallerinizi keşfetmeye başladınız. Sadece keşfetmek değil, yoğun şekilde çalışmak ve sorumluluk almak da hoşunuza gidiyor. Mesleğinizle ilgili sizden yaşça veya konum olarak büyük kişilerle yaptığınız temasların faydasını göreceksiniz. 

BALIK BURCU 2016 YORUMLARI

2016 balık burcu yorumlarına göre bu yıl balıkları sade ve sakin bir yıl bekliyor. 2016 yılı, genel anlamda üzerinizde uzun zamandır yük olan ve artık size pek bir şey katmayan herşeyi geride bırakacak. Unvan, görev, etiketler, belki de para konusunda bile sadeleşme ve arınma dönemindesiniz.

Kaynak : İnternethaber