11 yaşındaki Taha, Umut Veriyor

İstanbul 2.Amatör Futbol Liginin yaşı küçük ama yeteneği büyük futbolcusu Avcılar Tahtakale kartalları sporlu Taha Şimşek, oynadığı futbolla herkesi kendine hayran bırakıyor.

28.09.2020 15:12:17 0
11 yaşındaki Taha, Umut Veriyor

İstanbul 2.Amatör Futbol Liginin yaşı küçük ama yeteneği büyük futbolcusu Avcılar Tahtakale kartalları sporlu Taha Şimşek, oynadığı futbolla herkesi kendine hayran bırakıyor.   

Tahtakale kartalları spor’un 2009 doğumlu(11 yaşında)  futbolcusu Taha Şimşek, Küçükçekmece'de düzenlenen Sonbahar U-13 Futbol turnuvasında Haznedarspor'a karşı oynadığı maçta 4 gol atarak tüm dikkatleri üzerine çekti.

Siyah-beyazlı takımın alt yapısından yetişen yetenekli futbolcu 11 yaşındaki Taha Şimşek, kendinden yaşça çok büyük ağabeyleri karşısında attığı çalımlar ve şutlar ile birlikte çabukluğuyla, rakip savunmanın başını döndürüyor. Geçtiğimiz hafta 5 gol  bu haftada Haznedarspor'a dört gol atarak, oynadığı iki maçta 9 gol atarak yıldızı parlayan 11 yaşındaki yetenekli futbolcu Taha' yı bir çok takım takip ederken, hocaları ve takımdaki ağabeyleri adeta üzerine titriyor.

Avcılar Tahtakale Kartallarıspor 2.Başkanı olan babası Hakim Şimşek “Oğlumuz ile gurur duyuyoruz. Tahtakale Kartalların ’da oynadığı maçlarda kendini gösterdi, inşallah gelecekte Taha daha iyi yerlere gelir. Dualarımız Taha için” şeklinde konuştu.

 

Haber : Yılmaz Aktepe