"1 Nisan' dan itibaren hizmetlerimiz kararlılıkla sürecek"

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ilçede ikamet eden vatandaşların istek ve önerilerini dinleyerek vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunabilmek için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

BÜYÜKÇEKMECE 18.02.2019 22:19:00 0

31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçim öncesinde çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Başkan Akgün, kendisine gelen davetleri de değerlendirerek her akşam birden çok evi ziyaret ediyor.

Ziyaret ettiği ev ve sitelerde yeni dönem projelerini anlatan Akgün, “1 Nisan 2019 sabahında da siz değerli Büyükçekmece ailemin desteğiyle hizmetlerimiz kararlılık içinde sürecek. Büyükçekmece’yi beton kent yaptırmamakta kararlıyız” diye konuştu.

 

Projeler hakkında vatandaşları bilgilendirdi

Mutluluk Şehri Buluşmaları kapsamında binlerce vatandaşın sorununa çare bulan Başkan Akgün, Sinanoba Altın Kolye Sitesi sakinleriyle bir araya gelerek Büyükçekmece’de hayata geçirilecek projeler hakkında vatandaşları bilgilendirdi. Sinanobada’daki ziyaretinden sonra Tepecik Nejat Uygur Kültür Merkezi’nde düzenlenen Samsun Ladik Budakdere Köyü Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği gecesine katılan Başkan Dr. Hasan Akgün bu kez de Tepecikli vatandaşlarla keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Tepecik’te ikamet eden vatandaşların da şikayet ve önerilerini yerinde dinleyen Başkan Akgün herkesle tek tek sohbet ederek vatandaşların merak ettiği tüm soruları yanıtladı. Başkan Akgün’ün Çayırlar mevkiindeki buluşmasında ise adeta izdiham yaşandı.

 

“Çalışmalarımızı özveriyle yapıyoruz”

Kumburgaz’da ikamet eden vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Akgün, yeni dönemde de hayata geçirilecek projeleri vatandaşlara anlatarak, “Amacımız insanlarımıza daha kaliteli hizmet sunmak. Hayata geçireceğimiz tüm projelerimizi vatandaşlarımızla paylaşıyoruz. Mahallelerimizi sokak sokak gezerek vatandaşlarımızın öneri ve taleplerini dinliyoruz. Bu çalışmalarımızın hepsini sevgi ve özveriyle yapıyoruz. Allah nasip ederse projelerimizin hepsini büyük Büyükçekmece ailemin hizmetine sunacağız. Her şey insanımız ve canlılarımız için. 1 Nisan sabahından itibaren hizmetlerimize aynı kararlılık içinde devam edeceğiz” dedi.